Smolenaers Vanlier Tuinontwerp

Een tuinontwerp dat klopt - Persoonlijk en uniek

Een tuinontwerp dat klopt

Persoonlijk en uniek tuinontwerp

Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een ontwerp dat past bij de architectuur van het huis, bij het perceel, bij de gebruikers van de tuin en bij de gewenste functies van de tuin. Wilt u een tuin waarin u lekker bezig kunt zijn? Of zoekt u juist een onderhoudsarme tuin? Houdt u van veel kleurrijke bloemen, of vindt u de serene rust die een groene tuin uitstraalt juist mooi? Een bedrijfstuin ziet er doorgaans heel anders uit dan een particuliere tuin. Bij de architectuur van een nieuwbouwhuis past vaak een andere tuin dan bij een oude boerderij. Om een goed tuinontwerp te kunnen maken, is een gedegen oriëntatie essentieel.

Tuinwensen en mogelijkheden

Vrijblijvende kennismaking

In een vrijblijvend en informatief oriëntatiegesprek bespreken de tuinontwerper en u uw wensen. Hij bekijkt het perceel en de woning of het bedrijf. Wat is de stijl van de architect van het pand? Wilt u uw tuin precies afstemmen op deze architectuur of wilt u juist een contrast-ontwerp? Samen met u worden alle uitgangspunten besproken: uw wensen, uw smaak, de mogelijkheden, het budget etc. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek wordt een persoonlijk tuinontwerp gemaakt.

Tuinontwerp totaalplan

Tuintekening, beplantingsplan, materiaallijst, offerte

Het tuinontwerp is een totaalplan: het bevat niet alleen een gedetailleerde tekening in kleur, maar ook een beplantingsplan en een materiaallijst. U ziet dus precies welke planten en materialen onderdeel uitmaken van het ontwerp. Bij het totaalplan ontvangt u ook direct een gedetailleerde offerte.
Als u tevreden bent met het tuinontwerp, dan kunt u het kopen. De vervolgstappen bepaalt u zelf. U kunt uw tuin nu laten aanleggen door Smolenaers Vanlier Tuinen. U kunt er ook voor kiezen zelf aan de slag te gaan. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk.

Open live gesprek
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!